Снимка pexels.comОчевидно, че ако при прегледа при доктора кантарът отчете 200

...
Снимка pexels.comОчевидно, че ако при прегледа при доктора кантарът отчете 200
Коментари Харесай

Британец свали 114 кг за година и половина, след като се отказа да яде задължителните 24 пакета чипс за вечеря

Снимка pexels.com

Очевидно, че в случай че при прегледа при доктора кантарът регистрира 200 кг, а лекарят сложи диагноза диабет, човек много би трябвало да е похапнал. Именно това е историята на 49-годишният Марк Харди, който обожавал да си похапне сладичко, мазничко и тестяно. 

През последните 20 години той всекидневно поемал посредством храната си по към 6 000 калории. Сутрин хапвал царевична закуска с мляко, в която сипвал 10 лъжици захар, на обяд обичал да се наслаждения на три бургера с пържени картофки и млечни шейкове, а за вечеря хрупал чипс - цели 24 пакета! Към това той добавял и 2-3 литра кока-кола всеки ден. И макар че лекарите го предизвестили, че ситуацията не е по никакъв начин розово, когато Харди тежал 150 кг, мъжът отказвал да се подложи на диета, споделя kr.ru.

В края на краищата се стигнало до заветните 200 кг. Тогава лекарите споделили на Марк, че в случай че качи още килограми, ще почине. Мъжът към този момент се задъхвал съществено, болял го стомаха, имал световъртежи и страдал от непрекъсната меланхолия. Толкова зле се чувствал, че самичък желал да свърши със себе си. Именно тогава Харди си споделил - или ще смъква килограми, или ще умра. 

За година и половина мъжът, който носил ризи 6XL и панталони с талия над метър и половина, съумял да смъкна 114 кг. Първо се отказал от вечерите си. В резултат почнал да спи спокойно  и надълбоко. След това Харди изоставил мазните бургери и газираните питиета. След това заменил супер сладката царевична закуска с елементарна овесена каша или омлет. Чак по-късно британецът протегнал ръка към салатите и плодовете. В дневния си режим по препорпъка на лекаря си присъединил и ежедневни едночасови разходки. Именно те помогнали на мъжа да се раздели с една от безконечните си спътници - депресията. 

Когато това лято той се качил на кантара в лекарския кабинет, видял че стрелката заковава на 83,4 кг. Заедно с това докторът му съобщил, че към този момент няма заплаха за здравето му, а диабета е останал в предишното. 

" Толкова се гордея със себе си, имам толкоз доста сила ", споделя Харди. 

При първа въъзможност той възнамерява да си направи интервенция за премахване на непотребната кожа. 

Превод " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР